Monday, January 5

Hiatus

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum


Yay, harini aku memang sangat rajin nak update new entry wehehe. Lepasni, maybe aku takkan bukak dah sume social things ni. Hakak kau ni nak pt3 dik, mana boleh memain dah :tears:

Perasaan takut tu memang lah ada kan. Tapi instead of takut kita sebenarnya gementar, gemuruh (is it the same meaning?) sebab benda ni lah penentu masa depan kita. Kadang tak percaya & yakin dengan diri sendiri sama ada kita boleh buat ke tak.

Walau apa pun, teruskan usaha rakan rakan, termasuk aku lulz. Semoga kita berjaya, amin.

See you again in next entry hehe lots of love <3