Friday, October 3

Nope

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum

 https://31.media.tumblr.com/53baa245b0af092eec020b256accc84a/tumblr_inline_nbui6m55FI1swyasb.gif

Currently mood; mad, sad, gelabah

Ya Allah ujian apa yang kau beri ni hmm. Entahlah, stress sangat kepala otak. Rasa depressed weh. Masetu cikgu beria cakap majlis pengawas nak buat akhir bulan oct tapi semalam aku dapat email, cikgu cakap majlis tu minggu depan. Siapa tak gelabah ei. Aku satu barang pun tak buat lagi. Duit pun cikgu tak bagi. (asdacsguw*^%&$^@u1g-0/;diofj!!!!)

Lepastu 2 minggu lagi dah exam akhir tahun fuhh. Dahlah belum study apa pun. Asyik nak layan korea je. Taktahu nak buat macam mana dengan perasaan yang ba alip ngang ni. Tak gheti gheti nak berdisiplin haih.

BYE Xx