Sunday, September 14

Orang Jauh

Bismillahirrahmannirrahim, Assalamualaikum


Alhamdulillah malam ni aku berkesempatan nak buat post yang baru. Siapa orang jauh ni weh? Oh, semestinya bukan sedara mara sepupu sepapat berempat playar muncung tirus (ok aku dah mula merepek) yang korang fikirkan. Tapi.....

Orang jauh yang aku maksudkan ni ialah baby. Ye, aku akan dapat baby baru tak lama lagi. Yaaayyyyy!!! Gembira hati den tau tak, fuh.

Berdasarkan apa yang mama cakap kat aku, baby berkemungkinan akan keluar sebelum 17 Sept ni sebab dah melebihi masa yang ditetapkan doktor. Hm, nak buat macam mana dah baby nak duk lama sikit dalam perut mama tk dapat lah nak main dulu dengan dia.

Alhamdulillah baby disahkan berjantina lelaki which means, iman akan dapat geng setelah 6 tahun dia ber-geng dengan kakak-kakak dia ni. Hah, mestilah suka gila si iman ni dapat kawan se-geng dengan dia. Boleh main sesama lepas ni tapi tulah, jauh betul jarak diorang huhuhu

Aku doakan yang terbaik untuk mama & adik, semoga kedua-duanya selamat nanti. Amin

Till next post, Assaalamualaikum & 잘자 ( jalja ) hehehe x