Friday, January 17

finally,

 Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum

 (hashtag narry feels)
sebenarnya gif tu tak ada kena mengena, saje je sebab rindu...... 

Jadi ini adalah entry pertama yang aku akan update pada tahun 2014 aka tahun yang mungkin tua sedikit (bagi aku lah) well, sekolah tak ada lah bosan sangat. Mungkin sebab cikgu dah tukar kelas aku ke pagi. Bila aku belajar tak ada lah mengantuk macam tahun lepas ahah. I still remember the day i sleep in the class masa subjek bm & sains. Bila kenang balik kan, rasa macam "ya allah kenapa lah aku tidur dalam kelas, mati aku kalau mama tahu" hahahaha.

Tapi insyaallah aku takkan ulang kesalahan yang tidak sepatutnya dilakukan oleh seorang pengawas ecehhh hahaha. Kerja sekolah uhm boleh lah tahan cuma takada lah cikgu bagi banyak lepastu suruh hantar haritu juga. Gila kepe kalau cemtu. Memandang aku ni second batch pbs, jadi baru naik sekolah cikgu dah bagi pbs hahahahahahahahahahahahahahahaha stress siot, dah lah tak study apa pun.

2013, tahun yang paling teruk bagi aku. Banyak sangat masalah aku dan aku rasa itulah benda yang paling bodoh pernah aku buat sepanjang tahun tu, ya allah. Tapi alhamdulillah semua masalah tu selesai dengan baiknya.

Sebenarnya, nak bagitahu yang aku ada fans acc dekat twitter. Entah lah aku terlampau minat dengan diorang sampai nak buat fans acc. Tapi ada kebaikan juga aku buat. Aku kenal ramai orang daripada negara luar, dan biasalah mesti kena sPEAKING en hahahah.Well, it's also improve my english at the same time.

Aku taktahu nak cerita apa lagi sebab otak aku sekarang tak berapa nak aktif (lol) kalau aku free, insyaallah aku akan update anything yang aku rasa menarik, tau! Lots of love, hope Allah ease everythings in your life. Insyaallah xx


"if your goals are reaching the galaxy, but suddenly you landed on the stars please be grateful cause somebody didn't" - me